Sant Esteve Sesrovires

Acord entre PSC i C'S per garantir la governança a Sant Esteve Sesrovires

  • Actualitzat:
  • Creat:

Aquest matí s'ha signat l'acord entre els representants del PSC i C's.

Les eleccions municipals de 2019 van deixar un escenari al municipi on el representant del Partit dels Socialistes de Catalunya, Enric Carbonell, va ser dipositari de la confiança de la majoria de regidors i regidores del Ple Municipal, malgrat que no va ser la llista més votada.
La voluntat de Carbonell i del PSC ha estat sempre formar un govern estable que fes front als reptes del mandat i que treballés pel bé de tots i totes les veïnes de Sant Esteve. El 2019 vam conformar el consistori en minoria, gràcies al suport de la resta de grups municipals  (ARAses, C's, i Sesrovires en comú) i el gener de 2020, amb el mateix objectiu, es va incorporar a Ara i Sempre Sant Esteve amb una primera tinença d'alcaldia i la coordinació del conjunt d'àrees polítiques.

Actualment la crisi del COVID19 ha fet que la voluntat d'unir forces per afrontar amb més capacitat els problemes dels i de les ciutadanes de Sant Esteve sigui encara més urgent.

Tal com ha explicat l'alcalde Enric Carbonell "el Covid 19 ha posat ha capgirat el nostre dia a dia, molts i moltes han patit la malaltia o han hagut d'acomiadar-se de éssers estimats. Els efectes d'aquesta crisi incideixen en la nostra economia i la nostra societat, més ara que hem de fer front a la desescalada. Toca fer un pas endavant en treballar conjuntament des de l'empatia, la solidaritat i una voluntat ferma de generar impulsos positius i de treballar en equip. Aquesta manera de fer i pensar és necessària no només en l'àmbit familiar, econòmic o associatiu sinó també en el polític."

Una voluntat que també ha entès el grup local de CIUTADANS que ha ofert la seva disposició per incorporar-se al govern municipal per fer efectiva la seva capacitat d'aportar idees, iniciatives i compromís per tirar endavant propostes i avançar en la nostra recuperació social i econòmica.

Des del PSC "agraïm aquesta voluntat i, avui, amb la signatura de l'acord annex la fem efectiva, garantint al seu representant que compartirem la responsabilitat del govern amb lleialtat i respecte a la tasca que se li delega en dues àrees de gran importància: la d'Hisenda i la de noves tecnologies, en un moment que el desplegament de l'Administració electrònica ha pres molta rellevància", tal com ha explicat la Primera Secretària, Roser Brosed.

Finalment, el PSC vol manifestar que en tot moment segueix obert a la incorporació d'altres grups municipals, perquè l'experiència de govern que hem acumulat tots els grups que avui tenim representació municipal, és més necessària que mai per treballar per un Sant Esteve solidari, feminista i amb una xarxa social implicada en la defensa i protecció del conjunt de veïns i veïnes de Sant Esteve.